Sobre mi

Em dic Paco Aranda.

Vaig néixer a L'Hospitalet fa 34 anys. Actualment visc a Sabadell, amb la meva companya, la Marta.
Sóc Llicenciat en Dret per la UB i Postgraduat en Ciència Política i en Pràctica Jurídica. També tinc estudis de Ciències Empresarials, tot i que no he acabat la carrera. Vaig exercir un temps l’advocacia, però actualment, estic col·legiat com a advocat no exercent de l’ ICAB (Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona)Milito al Partit dels Socialistes de Catalunya des de l’any 1995. He estat secretari d’organització de la Joventut Socialista de Catalunya des del desembre del 2003 a l’abril del 2006.

Actualment soc el Coordinador d'acció política del PSC.

I com soc? Doncs m’agrada escoltar i m’agrada conversar, intercanviar opinions, reflexionar.  M'encanta aprendre coses noves cada dia. 
Soc dels que també creu que la felicitat és l'absència de por i què un bon somriure és la millor salutació. 
M’agrada somriure.

Sóc un lector constant i una persona molt curiosa i una de les meves passions és la Història, sobretot l'antiga.

M'agrada escoltar i participar en una bona conversa. 

M'agrada escriure. Escriure històries. 

M'agraden les grans, però sobretot les petites històries. M'agraden les històries amb cos, però sobretot amb ànima.

M'agraden les històries amb inici però sense final. Històries on sempre queda alguna cosa per escriure. Son les millors històries.M’agradaria escriure aquestes històries.

Desitjo que quan llegeixis alguna en aquest bloc vulguis tornar a visitar-lo. Jo, per la meva part, espero ser-hi amb noves.

És un compromís entre dues parts.

Espero que et sentis còmode en aquesta finestra que obro. No pretenc res més que poder expressar la meva opinió i donar sortida a les meves inquietuds.

Pots seguir la meva activitat també a les xarxes socials de Twitter: @arandapaco i a Facebook: www.facebook.com/arandapaco