26 de novembre, 2010

La regalèssia de color vermellAvui és 26 de novembre. El dia post míting central del palau Sant Jordi, el dia després de reunir a més de 20.000 persones, una vegada més al pavelló més gran de Catalunya. El dia després de que l’ànima i el cor del socialisme estigués present i reunida recolzant el nostre President. No obstant, i quan queden 2 dies per a les eleccions avui, tot i ser el dia després de tornar a aflorar sensacions irrepetibles en un marc incomparable, és també el dia de l’sprint final. El dia que ha començat quan gairebé el Sol despuntava l’alba. L’últim dia per a l’acte més matiner. Tota una senyal i una clara declaració d’intencions de que ni el PSC ni el President Montilla donaran cap segon per perdut, tot i ser l’últim dia de campanya, tot i ser el dia després de demostrar que seguim aquí, i amb més força que mai.
Avui el post és també a 4 mans, ja que Jordina ha passat per la seu a la tarda, i hem estat repassant els darrers detalls de la campanya i evidentment aprofitant per valorar el que ha estat aquesta campanya. Com que el post de valoració donaria per molt, i com que no ens volem deixar a ningú (encara està viva la gran experiència de veure l’espai 2.0 del míting ple, amb més de 90 persones entre activistes i experts), això ho farem en un altre post. Però com a mínim citem el post que ha dedicat l’insigne Trinitro a tota la gent ciberactivista del PSC.
Així que avui, per explicar el dia hem de recordar que el President ha començat a les 7 del matí a la SEAT zona franca i que després de fer alguns contactes informatius, ha començat el seu particular tour, igual que ha fet la consellera Tura, Celestino Corbacho i d’altres membres de la llista, fins a contar més de 100 actes al llarg de tot el dia.
Un dia que acabarà (quan pengem el post estarem marxant cap a Razzmatazz) amb l’acte final, la festa de la JSC on ens acompanyarà el secretari general de la JSE, la ministra Carme Chacón i el President Montilla. Tot això presentat per Xavier Sardà.
En definitiva, un dia que heu pogut seguir al FB del president, al tw del @fetsandtwitts, al FB del PSC i al Tw de @socialistes_cat. I a la web www.presidentmontilla.cat al llarg de tot el dia. Sens dubte, una autèntica marató per tancar la campanya, per continuar treballant per aconseguir una majoria de progrés per a Catalunya. Per fer que Catalunya, un país socialment progressista tingui també un govern progressista, ni independentista ni de dretes.
Avui, el nostre ante penúltim post, amb la nostra penúltima happy pilll també vermella (ja heu vist que aquest és un color que ens encanta també en el món de les happy pills). I la regalèssia de color vermell amb gust de maduixa la dediquem molt especialment al director d’aquesta campanya: al Jaume. Perquè des del primer moment ha confiat en nosaltres per construir plegats una campanya que ha representat el canvi real, ha posat en evidència la falta de projecte dels adversaris, especialment d’Artur Mas de lo mismo, i ha acabat proposant les millors propostes per la garantia de progrés.
Pel Jaume, perquè junts hem gaudit d’una campanya apassionant.  
Una happy pill ben dolça, plena de força. Ara si, seguim i podem.