15 de novembre, 2010

La pegadolça de nata i maduixaAvui és dilluns 15 de novembre, i com diem des de fa 2 setmanes al blog del President Montilla, tota data té assignada una dada del canvi real. En concret, a 13 dies per a les eleccions més importants i transcendentals dels darrers anys, 13 és el nombre de nous centres de recerca biomèdics que hem fet en 7 anys. Podeu consultar les dades del Canvi Real aquí. 

Avui, la Jordina ha dedicat el dia a la feina pròpia. Però no ha parat d’estar connectada amb la campanya en cap moment, amb mails, sms, wassaps...sempre “al tanto” de tots els temes, donant indicacions i suggerint noves idees. Haig de reconèixer que li he demanat el secret que deu tenir guardat per saber com s’ho fa per dedicar el seu temps al partit, la jsc, la feina, el màster de lideratge, evidentment la família i tot i així estar a tope en aquesta campanya.(!). Per cert, aquesta tarda encara ha tingut temps per assistir a un acte amb la Consellera Serna a Lleida.

La campanya s’està animant. I tots els sondejos que es van publicant indiquen que Ciu perd pistonada i que el PSC comença la remuntada. Alguns mitjans inclús destacant l’avorriment  de la campanya de Mas, totalment el contrari de la que està fent el PSC, amb noves idees, propostes i accions cada dia.

Per cert, avui El País ens treu a la secció dedicada a les eleccions un article de Maiol Roger en que fa referència a la llista de Spotify que hem endegat i que podeu trobar a sociates. I també hem començat a difondre la cançó  que Joan Ramon ens ha fet per a la campanya, un mostra més del poder del ciberactivisme no de soldats. Aquestes son només 2 de les novetats que podeu trobar a la campanya 2.0 del PSC. 

Una campanya que com reconeix l’informe de www.klout.com recollit per La Vanguardia  dona al PSC el lideratge en la influència a la xarxa entre els partits que es presenten a les eleccions.

El Paco ha començat el dia a la seu, cal seguir amb el repàs diari de les accions i anar treballant en els diferents fronts oberts. A la tarda, cap a Santa Coloma on avui ha vingut la flamant nova ministra de Medi Ambient,Rosa Aguilar, i hem tingut les intervencions del President Montilla i de l’alcaldessa Núria Parlón. Un míting molt potent, i que demostra el que molts fa temps que notem a l'ambient. La militància socialista s'està mobilitzant i la remuntada comença a prendre forma.

Avui el post el volem dedicar al jaume estruch. És la persona encarregada dels dissenys, el nostre creatiu particular. També comparteix les tasques de realització de la webtv. És la única persona que no té ratolí a la taula, però a canvi té un xupa-xups gegant sobre la torre de l’ordinador. Jaume és callat, treballador i discret, però la seva imaginació sempre està a punt per sorprendre’ns amb un nou disseny.