17 de novembre, 2010

La maduixa


Avui ha estat un dia molt intens i de molta activitat de campanya.  També ha estat el primer dia de campanya que els "amos" de les 4 mans que coescriuen aquest diari de campanya, han pogut coincidir. Ha estat a Terrassa i la Jordina i el Paco han coincidit en la parada que el Garantia de Progrés Tour (així l’anomena el Paco als seus twitsts) ha fet a la ciutat vallesana. Un retrobament per posar-se al dia i per fer tràfic de xuxes, ja que la provisió per il·lustrar els posts, i el que és més important, per alimentar-se els dies de despatx estava minvant alarmantment, i en proporció a com s’escampa la notícia de l’existència de les happy pill.

Us deia que el retrobament ha tingut lloc a Terrassa i hem pogut compartir l’hora i mitja llarga amb amics i companys de viatge com el Jordi, el Rafa que ja tenen la seva happy pill, el David que es guanya la d’avui o el Pau, que en tindrà amb mèrit propi una no molt tard.

Avui la Jordina ha estat tot el matí a la feina,fins que a l’acabar ha pogut escapar-se a Terrassa, però com sempre ha fet 2 de les coses que millor sap fer, és a dir, estar al dia de totes les accions 2.0 que tenim en marxa, i twittejar en aquells temes que considera que cal tenir opinió. Avui l’hem pogut seguir i donar la raó en la polèmica que ha tingut amb d’altres tuitejadors  amb les paraules indescriptibles i inacceptables (per ser educat, i aquí hem quedo) que han sortit a la llum de Salvador Sostres a Telemadrid.

Jo he estat a la seu fins l’hora de marxar a Terrassa, avui compartint viatge amb la JSC al seu original Montibus (per cert, no son pocs els conductors que el saluden quan el reconeixen!), i mentrestant he anat fent feina acumulada. Avui, l’activitat del partit en campanya tenia diferents focus. A saber. Aquest matí, la nostra número 2, Montserrat Tura ha fet un míting llampec i una visita al mercat de Sant Celoni. Tura ha parlat de les ajudes als aturats i als emprenedors.

Al migdia hem tingut un dinar del President Montilla amb més de 500 empresaris, a Barcelona, acompanyat del conseller Castells i del ministre Ángel Gabilondo. Un dinar on el President ha anunciat la primera mesura que prendrà si és nomenat President: impulsar un pacte contra l’atur. Una mesura en la línia de la preocupació principal dels socialistes que no és altra que la lluita contra la crisi i ajudar a aquells que pitjor ho estan passant. A la tarda, com us deia, cap a Terrassa, al míting amb l’alcalde Pere Navarro, el secretari d’organització del PSOE, Marcelino Iglesias, i el President. Una oportunitat per tornar a reafirmar la seva primera mesura. Montilla és i serà el President que facilita els acords que uneixen al país

Més coses. Avui El Pais ens ha tret una altra aplicació de campanya, en aquest cas el compte enrere , després de fer-se eco de l'spotify de campanya. Avui ha estat un dia important per l'activisme 2.0 del PSC, un activisme integrat per persones independents, creatius, amb criteri, entusiastes, no soldats digitals. 

Com també ho estat per a la JSC, l’organització socialista jove està fent una campanya per treure’s el barret i avui han presentat un nou spot de campanya titulat “Votar és un plaer” que podeu veure aquí , i que ha tingut un impacte immediat, sortint a diversos mitjans avui mateix. Us deixo només un enllaç, el de la pàgina web de TVE.

En definitiva, un dia complet. El dia que fa 11 per a les eleccions, gairebé a l’equador de la campanya.
Avui aquesta happy pill la dediquem al David. Li dediquem la maduixa, tot i que per ser justos, si ahir el Rafa tenia el rovell en David es mereix la clara, ja que formen un tàndem inseparable en l’acció 2.0. Jordina també dirà la seva al seu post de menció però deixeu-me dir que per a mi David és la rauxa de l’equip, el de les idees boges i no tan boges, el que sempre té un camí per trobar el que sigui, el que sempre té un amic a qualsevol lloc, un enamorat i un apassionat d’Euskadi, i, ja més en confessió, una de les persones que em fa recordar que jo també vinc de l’Hospitalet, i que allà la cantera segueix sent inesgotable. Salut David!