22 de novembre, 2010

La gominola del parxís

Avui, dilluns 22 de noviembre, quan queden 6 dies per les eleccions, l’actualitat política ha estat capitalitzada per l’acceptació per fí, del candidat de Convergència de debatre cara a cara. Ha hagut de ser en directe al debat a 6 d’ahir diumenge que el President li tornés a demanar per a que Mas acceptés. Tot sembla indicar que denmà dimarts tindrem, el primer debat cara a cara a unes eleccions catalanes.

Avui el post de la #happypill el trobeu al bloc de la Jordina. Un post dedicat al que ella i jo anomenem els “germans grans “ de la política 2.0 del PSC; aquella gent que ja hi eren quan hem arribat i que atesoren un gran prestigi, credibilitat, professionalitat i dedicació al 2.0. 

Un mirall en el que mirar, aprendre, i imitar en molts conceptes. Per a ells la nostra happypill, en un dia en el que ja es nota que el Palau Sant Jordi està a 3 dies, on hem fet una reunió amb tot l’equip 2.0 per preparar tot el que serà l’espai per a xarxes socials de l’acte central del PSC, on jo he anat al míting a Granollers (un míting impressionant, amb un caliu immens i on la comarca del Vallés oriental ha tornat a demostrar la seva força portant a més de 2000 persones a veure al President Montilla, a Felipe González i a Montserra Tura), la Jordina s’ha quedat tota la tarda a Nicaragua als comanaments de la nau 2.0, i on la JSC ha tornat a sorprendre amb un vídeo carregat de càrrega simbòlica i de denúncia de les polítiques de dretes.

Jo paro aquí, per llegir més, heu d’anar als Contes de Mitjanit. Salut!