25 de novembre, 2010

La nou de macadamia

Bon dia! Avui és 25 de novembre, queden 3 dies de les eleccions i avui pel PSC és Sant Jordi. És a dir, avui tots concentrats en preparar la gran trobada socialista de la campanya.    

Avui, per això, el post serà una mica més especial. Ja que l’anirem construint al llarg del dia. No revelarem la xuxe ni la persona a la que li dediquem fins que sortim de l’acte, ja que al llarg de tot el dia tindrem molta feina a coordinar. Avui el post és el mateix al bloc de Jordina i al del Paco. És un post a 4 mans en tota regla!

Dir-vos que hores d’ara ja tenim operativa la pàgina web inserida dins de la web de participació www.sociates.cat on podreu seguir en directe el míting (al marge de la web tv) i participar a les xarxes socials. Des de ja mateix ho tenim obert.Com sempre, innovant a la campanya 2.0.

La feina en aquestes hores es centra en el muntatge del míting, recordeu que ahir va actuar Shakira, i el nostre departament d’actes ara està a tope posant tot apunt per a que aquesta tarda els milers de persones que ho omplin es trobin el millor ambient. 
Jordina està permanentment en contacte amb tot l’equip 2.0 per preparar la zona de xarxes on esperem més de 70 persones! i el Paco ja té mig enllestida totes les files de convidats i convidades a l’acte i a punt tot el dispositiu de la webtv.

Després de dinar marxarem cap  a la muntanya màgica de Montjuic. Un nom que ens va més que adient al dia d’avui perquè màgica serà la tarda nit que ens espera.

De moment això. Anirem actualitzant el post al llarg de la tarda, en els moments que l’activitat ens ho permeti. Moltes gràcies a tots i totes. Seguim. 
Salut i xuxes.


La nou de Macadamia
Segona part, ja passades les 12...

Bona nit!
Avui prop de les 12 I ja som a casa després d’omplir de vermell el Sant Jordi. Avui 20.000 persones cridant a l’uníson: Visca, Visca, Visca Catalunya Socialista.
Moments molt emotius, frases cèlebres dels nostres ponents especials, avui l’Alcalde Hereu, la Ministra Chacón, el gran Felipe González, President Montilla i Presidente Zapatero; cinc veus que han fet vibrar de nou tot el socialisme de Catalunya.

I jo i el Paco, cadascú en el seu tema, el Paco entre grada jove, fila zero coordinant tots els alcaldes, consellers, diputats i altres personalitats del partit, que un dia com avui tots recorren a ell per a tot. I la Jordina a l’espai 2.0, amb convidats especials, persones que han seguit totes les campanyes i que tenen el nostre gran respecte i admiració a la xarxa. Un espai 2.0 ben enxarxat que ha rebut la visita dels consellers a twitter començant per Quim Nadal, Montse Tura i Marina Geli, el portaveu del grup socialista al Parlament i viceprimer secretari Miquel Iceta i han acabat amb la visita del President que ens ha fet una foto ell a nosaltres des del seu mòbil per penjar-la al seu twitter de campanya el fetsandtwitts; des d’aquí els enviem una forta abraçada a tots ells que em consta que llegeixen habitualment, aquest diari escrit a 4 mans i avui a més a més a dos tempos.

I ara canviem el títol, posem la foto i dediquem la happy pill d’avui: la nou de macadàmia. Us preguntareu perquè hem escollit un fruit sec enlloc d’una xuxe, doncs, perquè la persona a qui li dediquem avui és més aviat amant del salat i aquesta és la seva happy pill preferida, així que, acceptem nou de macadàmia com a happy pill a partir d’ara ;) i li dediquem a... Miquel Iceta.

Abans de començar, diem per endavant que el Paco i jo som poc objectius amb el Miquel, doncs l’amistat és tant estreta (molt més la del Paco) que ens desfaríem a elogis un i altre sense ser capaços de veure massa defectes. Però és que el Miquel, principalment, és una persona que es fa estimar.

Pel Paco, en Miquel és una persona molt especial. No només perquè és el seu jefe (el Paco, quan no està en campanya, és el coordinador del Miquel) si no perque és un amic del que cada dia aprèn una nova cosa. De fet, hi ha una frase del Paco que ho resumeix: ell sempre diu, "és difícil ser el coordinador d'algú que en sap més que tu de tot". Una mica de raó té, ja que amb Miquel sempre n'estàs aprenent i no deixa de sorprendre't. Per això en Paco diu que s'ho pren com un aprenentatge continu i un total privilegi gaudir del Miquel en la coordinació política que porta. En definitiva, una relació entre ells que els porta tant a parlar de política, com tenir converses sobre conceptes desconeguts, webs de la més diversa índole, sobre el 2.0, el qual és un tema en que el Paco acaba d'arribar, en Miquel és un expert i que entre ell i la Jordina li han acabat de convèncer!, o també alguna xerrada de geografia mundial.. Per part del Paco també la nou de macadamia, i l'agraïment per tota la confiança dipositada, pel recolzament constant al 2.0, i per tots els moments viscuts i els que estan per venir, que seran molts i bons. Segur.

Per la Jordina el Miquel podríem dir que és la persona que li va obrir les portes al gran món de Nicaragua, acabada d’escollir secretaria nacional amb tan sols 25 anys. Un mail de desconcert, preguntant en què podia ajudar va ser la clau perquè el Miquel fes tota la confiança a la Jordina per presentar-li de nou al Paco (ara, després de molt temps de JSC, a nivell professional com el seu coordinador) i començar a treballar plegats, primer en la Causa Comuna, i després en la seva entrada en el 2.0 i en l’entrada en l’staf de campanya. De part de la Jordina, també una happy pill en forma de nou de macadamia, envoltada de sal, de la sal de la vida, d’aquesta energia que transmet el Miquel en tot allò que fa i a la vegada l’entusiasme i la serenitat que trasllada a tots aquells que tenim la sort de compartir converses de política, de 2.0, de geografia o d’històries d’aquí i d’allí... estones d’abraçades, cançons i bon rollo.

Salut i xuxes i a dormir!