07 de gener, 2008

Carme Chacón: la nostra candidata


Hola a tots i totes. Bé, ja fa uns dies què em vaig proposar fer un seguiment de la campanya electoral americana, i mica en mica ho estic fent. Això no treu que també pugui escriure sobre altres coses què m'interessen i què interessen.
En aquest cas us vull parlar de la nostra candidata al PSC per les eleccions generals, on tant ens hi juguem. Es tracta de la Carme Chacón, una dóna jove, preparada, profundament d'esquerres i amb una clara voluntat de servei públic a la ciutadania. De fet, ara com ja sabeu, és l'actual Ministra de l'Habitatge en el govern de José Luís Rodríguez Zapatero. Carme és una aposta decidida del PSC per la continuació del projecte socialista de Zapatero.
El govern que ha permés l'aprovació del major paquet de lleis i mesures socials i avançades dels últims 20 anys. El què ha fet del compliment de les seves promeses un eix principal de la seva actuació política: retirada de les tropes d'Iraq, aprovació de la llei contra la violència masclista, salari mínim interprofessional als 600 euros, construcció del quart pilar de l'Estat del Benestar amb la Llei de la dependència, etc. I el que ha fet més per la igualació dels drets civils de tothom, sense importar la seva condició. En aquests 4 anys, els socialistes hem posat a Espanya en l'avantguarda de la protecció social i dels drets civils.
Ara, es tracta d'escollir entre la continuació d'aquest projecte modernitzador, o el retorn dels d'abans: aquells que darrera de Rajoy s'amaguen per tornar a la primera linea del govern d'on la ciutadania els va treure amb els seus vots: Zaplana, Acebes, etc.
Carme Chacón representa aquest optimisme pel futur que altres vegades hem comentat i què vol continuar avançant en les millores socials i en la construcció d'un espai millor per viure i conviure. A Espanya i a Catalunya.
Per a Catalunya, l'opció de Carme Chacón és la única que garanteix totalment la continuació de les polítiques de progrés i de benestar; l'opció què ens garanteix el desenvolupament de Catalunya amb més autogovern, millor finançament, més gestió i més competències. Amb Chacón i Zapatero, Catalunya veurà assolits molts dels seus desigs i anhels, i afronta amb il·lusió i optimisme, però amb feina i dedicació aquest futur pròxim.
La Catalunya optimista i la mirada positiva son dues frases (la segona de Zapatero) que volen transmetre aquesta confiança en un futur millor, ple de polítiques socials progressistes, i amb avenços en l'estat del benestar; volen transmetre feina, dedicació i voluntat de servei i atenció a les persones. D'aquí al 9 de març ens hi juguem molt. Esperem que del resultat de les eleccions en surti un resultat favorable pel projecte socialista. Amb la Carme hi tenim molt a favor. Endavant.
Salutacions.

Web personal Carme Chacón