19 de febrer, 2007

Cap a un nou compromís amb L'Hospitalet

Fa temps que no escric sobre aspectes relacionats amb la política. És un d’aquests temes on la quantitat d’informació diària fa, a vegades, que no sàpigues per on tirar, a l’hora d’escriure. I ganes no en falten. No obstant, en aquesta nova etapa del meu blog, en la que dedico més temps que abans a escriure sobre allò que no és política, he cregut oportú introduir un post polític. La raó és ben senzilla: queden menys de 100 dies per les eleccions municipals i a L’Hospitalet, Celestino Corbacho, Primer Secretari del PSC de la ciutat, i actual Alcalde de la mateixa, és el candidat per optar a renovar el mandat.
Vaig poder assistir al nomenament per part del Consell de la Federació, del qual formo part, i allà, per unanimitat, van reeditar la confiança en el que ha estat el nostre alcalde durant els últims anys. I ho vàrem fer amb una renovada il·lusió i amb un renovat compromís. El compromís de tot el PSC i del socialisme amb la ciutat de L'Hospitalet.
Us he adjuntat al lateral el link a la seva pàgina web on podeu deixar els vostres comentaris i aportacions. Ara, el PSC i Corbacho anem rumb a un nou compromís amb L’Hospitalet.