15 d’octubre, 2006

És hora de campanya

Molt bé, cartes damunt la taula. Ja no hi ha temps per amagar-se. CiU ha decidit que la seva estratègia per guanyar electorat ha estat nefasta. Han passat d’intentar justificar veritats a directament basar-se en les falsedats. És el temps que va des de la promesa del notari (qui se’n recorda ja), al tristament conegut com a vídeo de la infàmia.

Com que CiU ja no s’amaga, és d’esperar que poc a poc vagi fent perceptibles aproximacions cap a l’únic aliat que li queda: aquell que no surt al vídeo: el PP; i que, ara sí de debò assistim a un autèntic enllaç per la via civil entre les forces de la dreta.

Mai els catalans ho hem tingut tan fàcil, ni un partit català ens ho ha dit més a les clares. O a Catalunya governa l’esquerra, el PSC, o deixem en mans de la dreta - CiU la decisió de governar. El pacte nacionalista o el pacte de dretes, com a 2 versions de la mateixa pel·lícula dirigida per CiU s’alcen amenaçadores sobre els electors.

Artur Mas ha tornat a fer el que més sap fer; és a dir, de cap de l’oposició destructiva. Ens demostra dia a dia la seva incompetència com a governant, tant és així que fins i tot veus dins de la seva coalició dubten no només de l’estratègia, si no del liderat. Ja fa temps que dins de CiU es pregunten si Mas segueix els consells de Madí o si Madí (el de les enquestes quan Mas era Conseller en Cap) és el veritable líder a l’ombra. Mala cosa per un partit que volia tornar a asseure’s a la poltrona després de 23 anys seguits i 3 de retir ben merescut. Sembla que ara per ara, més que mai, els catalans només tenen una opció que els garanteixi la serietat, el treball, el rigor, la defensa dels seus interessos, la feina i l’aplicació de les polítiques públiques que calen per reprendre la tasca del President Maragall. Els catalans i catalanes començarem demà una campanya de 15 dies, on assistirem a la follia de CiU, en el seu del·liri per tornar a la cadira, a la vegada que Montilla continuarà donant gestos i fets com a futur President de la Generalitat.

Salutacions.