17 de novembre, 2005

La meva primera roda de premsa


L'atac des dels mitjans de dretes

Ahir dimecres, i representant a la meva organització, la JSC, vaig fer la meva primera roda de premsa. Haig de donar les gràcies tant al Ferran Poca, per la seva ajuda, com al Víctor pels seus consells. Vaig intentar posar en pràctica totes aquelles coses que vaig anant aprenent al llarg dels cursos d'oratoria que, durant aquests anys, he fet a la JSC i al PSC. Però a l'hora de la veritat els nervis hi són.
M'hi vaig estrenar amb un comunicat, que us adjunto, on la JSC ens posicionem davant l'atac que tant les esquerres com els catalans estem rebent per part de la dreta més reaccionària i cavernícola. vaig denunciar i ara també ho faig de manera personal, la passivitat de la jerarquia catòlica davant els insults, amenanaces, mentides, manipulacions i paraules plenes d'odi i d'incitació a l'odi que es fan cada dia des de l'emissora de la qual en són propietaris. La jerarquia catòlica, amb la seva omissió d'acció col·labora en la campanya de difamació i d'odi que la COPE i molts dels seus locutors estan fent contra Catalunya, els catalans, i els socialistes. No és admissible el tó, el llenguatge i les formes que s'estan utilitzant. No és de rebut que la jerarquia catòlica surti al carrer per protestar contra una llei que atorga més drets (la de matrimonis homosexuals) i encapçali les que es van produir contra la guerra d'Iraq, ja que sembla ser que els morts d'allà no importen tant com l'opció sexual dels d'aquí. A la COPE es difama, es menteix, i s'està sembrant odi entre els ciutadans d'Espanya, contra Catalunya. Nosaltres diem que ja n'hi ha prou.
Ens adherim a totes les iniciatives que tractin de posar fi a aquesta situació i reclamem de la jerarquia catòlica qe es posin del costat dels que defensen la democràcia, el respecte als drets fonamentals de les persones, i els que exerceixen la seva discrepància o suport polític dintre dels mínims cauces del respecte.
salutacions.